вторник, 4 января 2011 г.

Чому комерційної нерухомості як і раніше Gamble

Чому комерційної нерухомості як і раніше Gamble

До недавнього часу, Smart Money побачив комерційної нерухомості, як в наступний клас активів, щоб зробити номер на економіку. Тепер деякі вважають, це перетворюється на пером у кепці відновлення зростання економіки. Але кожна ставка має свої ризики - і в цьому випадку, найкращі дні може бути далі в майбутнє, ніж багато інвесторів хотіли б.

Бичачий випадку для ринку комерційної нерухомості є те, що погані новини, запечена в, і те, що залишилося, ймовірно, як розсіяти економіки вигоди пари. Wells Fargo (WFC) бачить комерційної нерухомості насправді сприяють економічному зростанню в другій половині цього року, обумовлений підвищений інтерес до лізингу, притримуючи орендної плати і збільшення продажів.

"Операційні основи для всіх основних типів власності або поліпшення або демонструє ознаки стабілізації", відзначає, Wells Fargo Economics Group в своєму недавньому економічний прогноз на 2011 рік, заявивши, що "стурбований ринку комерційної нерухомості має повернув за ріг."

Між тим, Лоуренс Юн, головний економіст Національної асоціації ріелторів, проектів, що збільшення комерційного попиту лізингу і постійно поліпшується економіка "означає загальний рівень вакансій вже максимумом або скоро перевищить з". І Jones Lang LaSalle є очікуючи, що зростання приватного сектора буде відправити інвестори стікаються в квартирах, а також офісних, торгових і виробничих площ. Глобальної компанії з нерухомості бачить інвестиційної угоди, обсяг яких збільшується в розмірі $ 92 млрд., що буде означати "80% більше, ніж низькі, досягнутим в 2009 році."

Економіка відомий як похмурої науки через: прогнозування економіки є неточною в кращому випадку. Але "ознаки поліпшення досить широке поширення і є реальними," говорить професор Девід Geltner, який очолює Массачусетський інститут Технологічний центр з нерухомості, додавши, що він все ще не входить до числа тих, хто вірить цей час, щоб дати все ясно. "На ринку йде на поправку, але не з-за небезпеки, довгий постріл".

Навіть якщо основний ринок ще не підходить, інвестори з використанням нерухомості Інвестиційні трасти робити ставку на майбутнє відновлення є, до цих пір, були щедро винагороджені. Боргу REITs повернулися понад 13% у минулому році, у той час як FTSE NAREIT нерухомості США Індекс частотою в загальний дохід в розмірі 27,4% в 2009 році і 27,5% в 2010 році. REITs були краще, ніж виконавці просто про будь-яких активів, за винятком золота.

Як зробити пропозиції

Ближче до дій, угод з нерухомістю, зокрема, за підтримки іпотечних інвестиційних трастів або іноземних покупців, були на підйомі, допомагаючи підтримувати ціни в деяких сегментах. Geltner відзначає, що ціни на "Трофі" властивості - прем'єр нерухомості в шлюз і безпечної гавані міста, як Нью-Йорк, Чикаго та Сан-Франциско - різко зросли, в той час як інтерес інвесторів в "проблемних" угод стабілізувалися ціни там. Консультації Deloitte & Touche LLP мовиться, що проблемними продажі склали більш 16% всіх комерційних угод в 2010 році.

Річард Хайман, президент Triquest Фінансові, Манхеттен основі інвестицій в нерухомість і консультативні фірми, говорить, що він також бачив кілька третинних пропозиції в Fly через ринки, таких як Огайо, Колорадо і Північна Кароліна. Пікап у цих областях може стати сигналом іншою ногою у відновленні, з деяких інвесторів, які шукають диверсифікації, або просто більш низькими цінами, ніж узбережжі може запропонувати. Але Хайман попереджає читанні надто багато в зароджуються дію.

Більша частина ринку комерційної нерухомості, що Geltner називає "м'якої середнього", практично не змінився. І думка Хайман є те, що більша кількість маргінальних і проблемних властивості рухомих головним чином тому, що після засідання на них, щоб побачити, як економіка витрушує, продавці вирішили, нарешті, прийняти удар. "Це тільки здається, як люди стали більш примиритися зі світом, як сьогодні", говорить він. "Це, безумовно, бути більш реалістичними, ніж оптимістично."

Одна з причин важко почати з'являтися пробки шампанського зайнятості країни, говорить Хайман. Груба калібрування, що кожен новий працівник створює приблизно 250 квадратних футів економічної діяльності. Незважаючи на деякі успіхи, приватного сектору найму країни не виявив достатньо сил, щоб зрушити з місця рівень безробіття, і багато компаній як і раніше планування звільнення ..

Збільшення і більш нестабільним курсом інтереси можуть породжувати інші неприємності для ринку, що робить покупців лякливий і залишаючи власників з проблемними витрати рефінансування. Deutsche Bank (DB), який нещодавно попередив заборгованість покупців про як ризики, пояснивши, що інвестиції в комерційну нерухомість реальних інструментів будь-якого смуга "по суті позиковими грати на відновлення економіки і ринкових ставок."

Без постійного підвищення економіки, два з найбільш важливих віщунів здорового сфері комерційної нерухомості, розміщення і орендні ставки, не збираються відновити. В даний час вони застрягли в занепаді, і "підвищеної вакансії Очікується, що подальше скорочення оренди необхідно до поступове поліпшення може початися", говорить, Deloitte & Touche.

Додати їх в суміш - кисень ринку, комерційні іпотечні цінні папери (CMBS), все ще знайти кілька установам; кількість прострочених кредитів CMBS продовжує рости, а банки тримати годуючих вздовж мільярди в проблемних кредитів вони бояться називати правопорушників, а також $ 1,4 трлн міхура епохи комерційної нерухомості боргу нерухомості приходить підлягають погашенню протягом наступних чотирьох років. Хоча нерухомість може зум вперед, з усіма цими невідомими, можливо, було б доцільно знизити очікування на новий рік, принаймні трохи.

0 коммент.:

Отправить комментарий