вторник, 4 января 2011 г.

FICO Кредитні рейтинги та підвищення кредитоспроможності

Кредитних рахунків і кредитних ризиків для банку

Кредитні оцінки є одним з найбільших факторів, які кредитори використовувати в процесі оцінки або не давати гроші в борг позичальника. Кредитні оцінки призначені для вимірювання ризику дефолту хто-то, беручи до уваги різні чинники у фінансовій історії людини.

Якщо ви роздумуєте про покупку один Массачусетс будинку речі, які ви хочете бути впевнені в тому, точність вашої кредитної доповіді. Економічний спад у свою чергу, останні п'ять років значно змінилися іпотечні краєвид всієї країни.

Якщо ви запитаєте будь-якого іпотечного брокера вони скажуть вам, що відбулися зміни в іпотечній галузі на щомісячній основі. Враховуючи збільшення викупу та короткі продажі кредиторів збільшили свої стандарти при оцінці потенціалу за замовчуванням кожного позичальника.

Один з інструментів, які кредитори використовувати для оцінки позичальника для погашення кредиту є те, що знаю, як їх оцінка FICO. Оцінка FICO був розроблений ярмарок Ісак корпорації. Компанія була заснована в 1956 році і забив їх програмах часто використовуються, щоб допомогти кредиторам в управлінні кредитні рахунки, виявлення шахрайства з кредитними та автоматизації рішень про кредитування. Оцінка FICO це стандартизований підхід, який допомагає кредиторів поставляти рішення за кредитами в ефективним чином.

FICO оцінки можуть змінюватись від 300 до 850 з 850 бути максимально можливу оцінку. За бальною системою FICO Існують п'ять факторів, які визначають позичальників оцінка:

* 35% - історію позичальників оплати несе більшу вагу - прострочені платежі за векселями у тому числі іпотечних, кредитних карт або автомобільний кредит, може призвести до Дуля споживача йти вниз. Сплачуючи ваші рахунки відповідно до договору ви підписали, з часом поліпшити Дуля споживача.

* 30% - використання позичальників кредиту - відношення поточних заборгованостей, таких як кредитних картах в загальній доступній поновлюваний кредит (кредитний ліміт). Ви можете поліпшити вашу Дуля шляхом погашення боргів і знизити коефіцієнт використання. Закриття існуючих рахунків оборотних, як правило, негативно впливають на це ставлення, і, отже, роблять негативний вплив на ваш рахунок FICO.

* 15% - довжина кредитної історії - Як ваша кредитна історія стає більше, якщо ви оплачувати свої рахунки вчасно, він може мати позитивний вплив на ваш рахунок FICO.

* 10% - типу використаного кредиту (партії, обертаючись, або споживче кредитування) - Існує кілька кредитних приділено мають історії управлінні різними типами кредитних.

* 10% - останні пошук кредиту або суму кредиту отримано нещодавно Якщо у вас є декілька запитів кредит як споживач прагне відкрити нові кредити, такі як кредитні карти, роздрібні рахунки магазину, або споживчі кредити, це може пошкодити Ваш рахунок . Застосовуючи для великої кількості нових кредитів у короткий період часу також розглядається як ризикований і може призвести до падіння оцінка особистості. Якою має бути, проте, відзначити, що якщо ви ходите по магазинах для іпотечного кредиту або авто протягом короткого періоду часу, ви не повинні відчувати зниження ваші бали в результаті цих типів запитів. Так що якщо ви купуєте будинок і застосовувати до декільком кредиторам і вони все роблять їх перевірки кредитної ви не повинні бути оштрафовані.

0 коммент.:

Отправить комментарий