вторник, 8 февраля 2011 г.

Ринку нерухомості в США змінюється в кращу сторону?

У грудні обсяги продажів нових житлових будинків у країні виросли на 17,5% в порівнянні з листопадом. Аналітики очікували набагато більш скромних результатів.

Медіанна ціна приватного житлового будинку в грудні збільшилася на 12,1% щодо листопада і на 8,5% – у порівнянні з тим же періодом 2009 року, до $ 241 500, повідомляє RTT News з посиланням на Міністерство торгівлі США.

Відповідно до недавньої статистики Національної Асоціації Ріелторів США, у грудні обсяги продажів житла на вторинному ринку виросли в п’ятий раз за останні півроку, на 12,3% в порівнянні з листопадом. За прогнозами головного економіста Асоціації Лоуренса Юна, «відновлення житлового ринку продовжиться на тлі поліпшення ситуації на ринку праці і зростання орендних ставок, що може спонукати орендарів до володіння власним житлом, тим більше що зараз воно досить доступно».

Нагадаємо, що індекс цін на житло в 20 найбільших містах США S & P / Case-Shiller у листопаді 2010 року опустився на 1,6% щодо жовтня. Місячний спад був відзначений у всіх містах, які брали участь у дослідженні, крім Сан-Дієго.
Джерело: Prian.ru

0 коммент.:

Отправить комментарий